Varen in Frankrijk


Varen start hier! Lees prachtige reisverhalen, bekijk foto's en video's en leer meer over de kanalen en rivieren in Frankrijk.


Varen in Frankrijk, waarom?

Als u zich afvraagt waarom iemand het in zijn hoofd haalt om zijn vakantie door te brengen in een boot dobberend op een kanaal, surf dan snel door naar de vakantieverslagen pagina. Kan u de drang om meteen te gaan varen weerstaan?

Reisverhalen ->

Zie het met eigen ogen aan de hand van videofragmenten en foto's, gerangschikt per waterweg. 

Varen in beeld ->

Voor al u andere vragen kan u steeds terecht op het varen forum. Help mee om er een leuke plek van te maken.Varen in Frankrijk, overzicht!

Heeft u niet veel tijd, maar wil u toch snel iets opzoeken? Probeer dan de algemene pagina's over bootverhuur of kanalen en rivieren, de interactieve tijdlijn of de sitemap. Leer snel bij over varen in Frankrijk!


Varen voor/door enhousiaste schippers!

U heeft het waarschijnlijk al opgemerkt. Ik heb de ambitie om een online plek te uit te bouwen waar niet alleen veel informatie te vinden is, maar ook menselijk contact!

Daarom ben ik begonnen met een hele hoop initiatieven op te starten, waaraan u kan deelnemen. Het forum en de blog tellen al enkele gebruikers, maar ze staan beide nog niet op punt. Daarom zoekt kanalen & rivieren enthousiaste gebruikers!

Wilt u meewerken? Maak een profiel aan en contacteer me via de contact pagina.


Varen Frankrijk

varen pleziervaart Varen in Frankrijk

Blog varen ->
Forum varen ->

Volg Kanalen en Rivieren

Poll!

Laatste poll:


Op welke brandstof vaart u boot?