Varen voor pleziervaart

Varen & pleziervaart

Varen & pleziervaart, wat is het?

Simpel, de definities luiden: "in een vaartuig vervoeren of zich voortbewegen" & "boottocht als ontspanning". Natuurlijk is dit te kort door de bocht. Vraag aan een schipper met een hart voor het water naar de betekenis van varen en zijn definitie zal heel wat uitgebreider klinken.

Varen maakt bij veel mensen een gevoel van rust vrij. Daarom ook dat er zoiets als pleziervaart bestaat! Mij mag je meteen op zo'n bootvakantie sturen. Nu u nog overtuigen en informeren!

Lees snel verder en ontdek wat u kan doen om zich voor te bereiden. Een gewaarschuwd man is er nog steeds twee waard!


Varen op vakantie

Op deze site vindt u een hoop informatie over kanalen en rivieren gesorteerd per land:

Met een varen met een boot kan voor de nieuwkomer angstaanjagend zijn. Toch is er niets om je ongerust over te maken! Dit bewijzen de vele reisverhalen.

Voor wie toch nog met vragen zit is er steeds het varen forum. Zo kan u zonder vragen op vakantie vertrekken.

Natuurlijk vinden ook de ervaren schippers hier de juiste informatie. Als u niet vindt wat u zoekt dan vaart u er zo heen met de zoekbalk links onder.

Leest u niet graag? Bekijk dan de videobeelden en foto's op varen in beeld.

Voor een iets informelere kijk op deze onderwerpen kan u op de varen blog terecht, hier verschijnt ook het laatste relevante nieuws!

Zoekt u liever op een bepaald onderwerp? Op de tags pagina klikt u een woord naar keuze aan en in ruil krijgt u alle relevante artikels. Een aanrader, al zeg ik het zelf. ;)


Varen: pleziervaart

Op de bootverhuur pagina vindt u een aantal bedrijven die zich richten op het verhuren van boten voor de pleziervaart. Een goede startplaats voor het plannen van u vakantie.

Op het forum kan u terecht voor ervaringen van andere gebruikers in het subforum bootverhuur.

Laat zeker van je horen na je vakantie! Zo genieten zij die thuis bleven ook een beetje mee van het leven op het water.

varen pleziervaart Varen

Blog varen ->
Forum varen ->

Volg Kanalen en Rivieren