Beschikbaar gekomen: ligplaats in Makkum

Homepage Forum Off-topic Beschikbaar gekomen: ligplaats in Makkum

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #2006
  rick01
  Bijdrager

  Beschikbaar gekomen: mijn ligplaats in Makkum

  Bootmaat max ca. 11,5 x 3,5 x 2
  alleen huur: ca. 950 euro per jaar
  Water en Electriciteit inbegrepen
  parkeren bij de boot

  De ligplaats is vanuit het IJsselmeer gezien in de op één na laatste inham rechts (bij Google maps aangegeven als eerste insteekhaven).
  Ongeveer op 53 03,219 N 05 23,895 E
  De kosten waren vorig jaar 950 euro incl. alles, dit jaar is het bedrag nog niet bekend, maar varieert licht vanwege de hoogte van de toeristenbelasting van de gemeente. Het is een ligplaats voor het gehele seizoen (ik had mijn boot er ook in de winter liggen).
  Water en elektriciteit zijn inbegrepen in de prijs. Er zijn verder geen sanitaire voorzieningen. Met de auto rijd je tot aan de boot en kan daar ook weken lang staan (afgesloten terrein) als het nodig is. Wij hebben er altijd met veel plezier (en rust) gelegen en je box wordt niet gebruikt door passanten, omdat het een prive-ligplaats is; nu hebben we een ligplaats in onze woonplaats gekregen bij onze vereniging, vandaar dat we weggaan.
  Bij het zelfde bedrijf zijn ook mogelijkheden tot winterstalling in het bedrijfsgebouw (ik ken de prijzen niet) en bij werven in de straat zijn goede mogelijkheden om boot uit het water te tillen, reparaties uit te voeren etc. Ik heb heel goede ervaringen met de Gebr. van Enkhuizen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.