Leidraad voor het Vaarbewijs – De Boekenbeurs

Leidraad voor het Vaarbewijs

“Agora” houdt van varen

De stand van “Agora” heeft duidelijk het grootste aanbod aan boeken gerelateerd aan varen. Vandaag krijgt u van mij meer informatie over twee boeken/cursussen die op hun stand broederlijk zij aan zij staan. “Leidraad voor het vaarbewijs” en “Leidraad voor het Stuurbrevet”. Beide zijn het cursussen om je Vaarbewijs te halen. Het eerste voor Nederland, het tweede voor het Stuurbrevet in België.

De bespreking van het boek voor het Belgisch Vaarbewijs vindt u hier: Leidraad voor het Stuurbrevet – België.

Leidraad voor het Vaarbewijs – Nederland

“Leidraad voor het Vaarbewijs” is geschreven door Richard Vooren. De tekst is aangevuld met illustraties van Pieter Berkel. Het boek is opgesteld volgens de exameneisen van de Stichting Vaarbewijs- en Marifoonexamens (VAMEX). Het is dus de ideale cursus om te leren voor Klein Vaarbewijs I en II. Naast de volledige leerstof voor de examens vindt u ook aanvullingen over motortechniek, navigatie op het IJsselmeer en losse kaartfragmenten (examenkaarten) van het Markermeer en de Waddenzee in het boek.


Dit boek is de ideale start voor wie wil varen met een boot op de binnenwateren, maar daar een vaarbewijs voor moet halen. Het boek is het resultaat van vele cursusjaren en luisteren naar vragen van studenten. Hierdoor wordt alles op een heldere manier uitgelegd. Per hoofdstuk kan u zich testen met de bijgevoegde vragen. Zo weet u meteen hoe ver u staat!

Wilt u meer voorbeeldvragen? Dan kan u 450 extra vragen bestellen voor € 25, meer informatie vindt u op de website van uitgever Het Goede Boek.

“Leidraad voor het Vaarbewijs” op de Boekenbeurs 2010

De cursus is te vinden op de stand van “Agora” (nr. 309), net zoals het boek “Leidraad voor het Stuurbrevet“. Het boek kost € 19.

Details:

Titel: Leidraad voor het Vaarbewijs
Auteur: Richard Vooren
Uitgeverij: Het Goede Boek
ISBN: 978-90-240-0690-8

Pagina’s: 240
Afmetingen: 17 cm x 24,5 cm

Aanraders op de Boekenbeurs 2010

Meer aanraders op de Boekenbeurs vindt u op De Boekenbeurs Antwerpen 2010 – Aanraders over varen.

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
Lexicon Scheepvaart & Transport – De Boekenbeurs

Lexicon Scheepvaart & Transport "Lexicon Scheepvaart & Transport", geschreven door docent maritiem Engels Peter van Kluijven, helpt u op weg in...

Sluiten