Leidraad voor het Stuurbrevet – De Boekenbeurs

Leidraad voor het Stuurbrevet

Dit boek behandelt de examenleerstof voor het Belgisch Vaarbewijs.

De bespreking van het boek voor het Nederlands Vaarbewijs vindt u hier: Leidraad voor het Vaarbewijs – Nederland.

Leidraad voor het Stuurbrevet – België

“Leidraad voor het Stuurbrevet” is geschreven door Paul Van Den Keybus en is gebaseerd op het boek “Leidraad voor het Vaarbewijs” van Richard Vooren. De tekst is aangevuld met illustraties van Pieter Berkel.


De cursus tracht iedereen optimaal voor te bereiden op het examen voor het Stuurbrevet. Zowel voor het examen Beperkt Stuurbrevet als het Algemeen Stuurbrevet vindt u alle leerstof terug in dit boek. Om te testen of u klaar bent met de leerstof zijn er op het einde van het boek voor elk hoofdstuk een aantal vragen toegevoegd. Verder is de leerstof aangevuld met handige informatie over motortechniek, vaarwegmarkeringen, manoeuvres, schipperen en navigatie. Ook zijn twee vouwkaarten toegevoegd van de vaargebieden.

Dit boek is de ideale start voor wie wil varen met een boot op de binnenwateren, maar daar een vaarbewijs voor moet halen. Het boek is het resultaat van vele cursusjaren en luisteren naar vragen van studenten. Hierdoor wordt alles op een heldere manier uitgelegd.

“Leidraad voor het Stuurbrevet” op de Boekenbeurs 2010

De cursus is te vinden op de stand van “Agora” (nr. 309), net zoals het boek “Leidraad voor het Vaarbewijs”. Het boek kost er € 24.

Details:

Titel: Leidraad voor het Stuurbrevet
Auteur: Paul Van Den Keybus (Richard Vooren)
Uitgeverij: Het Goede Boek
ISBN: 978-90-240-0955-8

Pagina’s: 224
Afmetingen: 17 cm x 24,5 cm

Aanraders op de Boekenbeurs 2010

Meer aanraders op de Boekenbeurs vindt u op De Boekenbeurs Antwerpen 2010 – Aanraders over varen.

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
Leidraad voor het Vaarbewijs – De Boekenbeurs

"Agora" houdt van varen De stand van "Agora" heeft duidelijk het grootste aanbod aan boeken gerelateerd aan varen. Vandaag krijgt...

Sluiten