De Boekenbeurs Antwerpen 2010 – Aanraders over varen

De Boekenbeurs Antwerpen 2010In Antwerpen is vandaag de Boekenbeurs van start gegaan. De beurs is al aan zijn 74ste editie toe. Vandaag keek ik er al even rond op zoek naar die enkele, goed verborgen, boeken over varen.

Voor wie het niet kent: de Boekenbeurs is een jaarlijkse beurs in de Expo van Antwerpen waar uitgevers direct aan particulieren verkopen. Dit betekent meestal geen extra korting, maar wel 4 hallen vol boeken om uit te kiezen. Het aanbod is zeer breed. Fictie, onderwijs, fotografie, kinderboeken, … Tussen al die boeken is het wel hard zoeken naar boeken voor de vaarliefhebbers.

12 dagen Boekenbeurs, 6 aanraders

8 boeken heb ik voor u geselecteerd. Deze boeken zullen verdeeld worden over 6 artikels. Zo krijgt u om de 2 dagen een nieuwe aanrader (soms zelfs 2). Hierin kan u een bespreking lezen, op welke stand u het boek kan kopen en voor welke prijs.


De links naar de artikels worden hier toegevoegd. Hou deze pagina dus in het oog!

De Boekenbeurs bezoeken

Je kan zelf de Boekenbeurs bezoeken van 31 oktober t.e.m. 11 november. De beurs is elke dag open tussen 10u en 18u. Op 4 en 9 november tot 22u.

Inkomprijs is 8 euro voor volwassenen, 6 euro voor studenten, 4 euro tot 17 jaar en wie jonger is dan 11 jaar mag gratis binnen.

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
Containerreus MSC Emanuela gedoopt in Haven van Antwerpen

Het containerschip MSC Emanuela is vandaag gedoopt in de Haven van Antwerpen. Het schip is de nieuwste containerreus van het...

Sluiten