Botenbeurzen geven startsignaal voor het nieuwe vaarseizoen

Het nieuwe vaarseizoen komt eraan! De kans voor fabrikanten van boten, zeiljachten en toebehoren om hun merk in de kijker te zetten. Tijdens de vele botenbeurzen proberen ze dat te doen door groots uit te pakken.

Wilt u ook wel eens rondlopen op u droomjacht? Kies dan u favoriete botenbeurs en geniet van alle pracht en praal of gebruik deze grote bijeenkomst om in contact te komen met andere geïnteresseerden.

Hieronder staat een lijst met de grootste beurzen. Kiezen maar!


  • Belgian Boat Show 2011 in Flanders Expo Gent – De Belgian Boat Show is zonder twijfel de grootste Belgische botenbeurs. Ze gaat door in Flanders Expo te Gent, van 12 tot en met 14 februari en van 18 tot en met 20 februari 2011. Meer info via de link.

  • Boot Holland 2011 – Van de grootste Belgische “Boat Show” naar de grootste Nederlandse botenbeurs. Boot Holland is een beurs in volle groei, die je kan bezoeken in de WTC Expo te Leeuwarden. Qua werkelijk tentoongestelde oppervlakte mag Boot Holland zich de grootste beurs van de Benelux noemen.Boot Holland 2011 loopt van 11 tot en met 16 februari. In september volgt de “natte” versie van Boot Holland. Meer informatie over Boot Holland na de link.

  • HISWA Amsterdam Boat Show 2011 – Deze beurs doet niet onder voor de Boot Holland beurs en kan straks uitpakken met een (wereld)primeur. Het bekende Nederlandse zeilmeisje Laura Dekker staakt haar reis even om op de beurs aanwezig te zijn. Bezoekers kunnen dan met haar en enkele andere bekende zeilers praten. Ook worden de HISWA Awards uitgereikt aan de beste motorboot, zeilboot en het meest innovatieve product.De HISWA Amsterdam Boat Show gaat door van 1 tot en met 6 maart 2011. Later op het jaar wordt ook de HISWA Gebruikte Boten Beurs en HISWA te water 2011 georganiseerd.

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
Cruisereis.eu: een nieuwe website over cruises

Op cruisereis vindt je binnenkort al je informatie over cruises, cruiseschepen en cruisevakanties. Beschouw de website maar als een uitbreiding...

Sluiten