Binnenvaart.web-log.nl : Varen op kanalen en rivieren

Blog | Forum

Categorie: Vrije tijd

Binnenvaart.web-log.nl

14 mrt

binnenvaart.web-logBinnenvaart.web-log

Als u nog eens een nood heeft aan ontspanning bekijk dan eens de foto’s op www.binnenvaart.web-log.nl. Deze website staat boordevol foto’s en filmpjes van binnenvaartschepen. Bij deze afbeeldingen kan u steeds de technische gegevens van het schip vinden. Naast fotografie van binnenvaartschepen worden ook interessante artikels worden vermeld.

Foto’s van binnenvaart

Op het eerste zicht oogt de site nogal druk en onoverzichtelijk, maar echt storend is dit niet. Dit is geen website die je bezoekt om eens een uitgebreid artikel te lezen, maar wel om mooie foto’s te bekijken of een leuke website te ontdekken… 😉

Toch zouden een aantal aanpassingen de blog een stuk duidelijker maken. Vooral de breedte van de inhoud is storend, voor foto’s te bekijken is dit veel te smal. Waarschijnlijk laden de foto’s daarom in een pop-up. Dit is een klein minpunt, maar in het algemeen is het een leuke plek om te vertoeven. Hij is trouwens uniek in zijn soort, ik ben nog geen gelijkaardige website tegengekomen. (Als iemand toch gelijkaardige websites kent, mag die een reactie nalaten met de link.)

Samengevat: een website waar je gemakkelijk enkele uren kan doorbrengen, als je je niet stoort aan weinig tekst. 🙂

PS Deze website is momenteel niet meer actief. De website gaat verder op binnenvaartlog.

Reageer