Binnenvaart.web-log.nl

binnenvaart.web-logBinnenvaart.web-log

Als u nog eens een nood heeft aan ontspanning bekijk dan eens de foto’s op www.binnenvaart.web-log.nl. Deze website staat boordevol foto’s en filmpjes van binnenvaartschepen. Bij deze afbeeldingen kan u steeds de technische gegevens van het schip vinden. Naast fotografie van binnenvaartschepen worden ook interessante artikels worden vermeld.

Foto’s van binnenvaart

Op het eerste zicht oogt de site nogal druk en onoverzichtelijk, maar echt storend is dit niet. Dit is geen website die je bezoekt om eens een uitgebreid artikel te lezen, maar wel om mooie foto’s te bekijken of een leuke website te ontdekken… 😉

Toch zouden een aantal aanpassingen de blog een stuk duidelijker maken. Vooral de breedte van de inhoud is storend, voor foto’s te bekijken is dit veel te smal. Waarschijnlijk laden de foto’s daarom in een pop-up. Dit is een klein minpunt, maar in het algemeen is het een leuke plek om te vertoeven. Hij is trouwens uniek in zijn soort, ik ben nog geen gelijkaardige website tegengekomen. (Als iemand toch gelijkaardige websites kent, mag die een reactie nalaten met de link.)


Samengevat: een website waar je gemakkelijk enkele uren kan doorbrengen, als je je niet stoort aan weinig tekst. 🙂

PS Deze website is momenteel niet meer actief. De website gaat verder op binnenvaartlog.

7 gedachten over “Binnenvaart.web-log.nl”

 1. Hallo Maarten,

  Dat geluid heb ik wel meer gehoord,maar in 6 jaar komen er steeds meer Banners van mensen die de site leuk vinden en dan zet je hun banner er op en andersom,ik ben ook iemand van weinig tekst,ik kijk het liefst foto’s en hoef er niet veel tekst bij,alleen bij de foto’s van schepen wil ik altijd de gegevens er bij plaatsen omdat de meeste mensen dat leuk vinden merk ik.

  Aan de linkse kant van mijn weblog kun je alles terug vinden ( behalve de berichten,die verwijder ik elke keer omdat anders mijn weblog overloopt ) aan foto’s die ik de afgelopen 6 jaar heb gemaakt,ook krijg ik veel foto’s van uit het land die ik dan plaatst,dat vinden de mensen ook leuk,zijn ze toch bij mijn weblog betrokken.

  m.vr.gr Rene

  Beantwoorden
 2. Ja ik snap het wel, zoals ik schreef vind ik het ook een goede website. De breedte van de inhoud is voor mij het enige minpunt, maar ik snap dat zo’n dingen niet altijd makkelijk zijn om op te lossen.

  In ieder geval veel succes nog! Ik kom alvast regelmatig een kijkje nemen. Waarschijnlijk zullen ook enkele bezoekers van kanalenenrivieren.eu ook van je website kunnen genieten. Dat is ook de reden waardoor je website hier verschijnt.

  Maarten

  Beantwoorden
 3. Hoi Maarten,

  Ik heb al gekekn om de middenkolom breder te maken,maar dan worden de foto’s kleiner,dus ik laat het zo maar even staan.

  Ik hou trouwens ook al een jaar of 5 mijn bootvakanties bij op een andere weblog,misschien ook wel leuk voor de kijkers,hier komt hij

  http://motorboot.web-log.nl/mijn_weblog/vakantie/

  Onder het laatste artikel staat volgende,als je daar op klikt kom je bij de volgende foto’s

  gr en nog bedankt voor het artikel

  Rene

  Beantwoorden
 4. Hoi Maarten,

  Ze zijn bezig geweest om web-log te migreren,na twee weken had ik er genoeg van,ik had het idee dat ze aan het emigreren waren,het is nu na 3maaanden nog niet goed,dus ik blif lekker doorgaan op mijn nieuwe site

  gr en bedankt Rene

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
Kracht van water| Zware aardbeving en tsunami treffen Japan (Miyagi)

Vanochtend trof een zware aardbeving Japan. De aardbeving mat 8,9 op de schaal van Richter, veroorzaakte een tsunami. Het epicentrum lag...

Sluiten