Stippel je reisweg uit via de routeplanner!

Veel bezoekers van deze website zijn op zoek naar informatie voor hun volgende boottocht. Met hulp voor de reis naar de boot toe konden jullie hier niet terecht. Tot nu!

Plan u reisweg

Op Kanalen & Rivieren kan je sinds kort de snelste reisweg en bijhorende routebeschrijving naar je vakantiebestemming opzoeken.

Plan je reisweg en voorkom problemen op de baan!


PS Ook wie trouw gebruik maakt van zijn GPS doet er goed aan een papieren versie van de reisweg bij de hand te hebben. Je weet nooit wanneer het ding de geest geeft. Vergeet dus zeker niet je reisweg af te drukken!

8 gedachten over “Stippel je reisweg uit via de routeplanner!”

  1. LS,
    ik weet niet hoe dit systeem werkt maar mijn boot(zeil) ligt in Zwartsluis maar ik moet hem over varen naar Maurik nu is mijn dit via de Randmeren en A,dam rijnkanaal te doen ik ben geen ervaren zeiler maar kan iemand mij een reisbeschrijving geven!!!!!!!!!!! met eventuele landmarks, bijvoorbaad mijn dank ik wil dit half Maart doen graag enig advies?????

    met vriendelijke groet
    Evert

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
Hoe beschermen tegen overstromingen Var?

De overstromingen in het departement Var, Zuid-Frankrijk, eisen een grote tol. Overstromingen zijn niet te vermijden, maar u kan zich...

Sluiten