Bootverhuur, uw ervaringen!

U wilt wel op bootvakantie gaan, maar vindt geen betrouwbare verhuurder? Kanalen en rivieren werkt aan de, unieke, oplossing!

Op het varen forum is zojuist het Bootverhuur ervaringen subforum online gegaan. Hier is plaats voor ervaringen met verschillende verhuurders.

Hopelijk helpt ook u mee om dit forum uit te bouwen tot een goede bron voor al wie op voor de eerste keer bootvakantie wil vertrekken. De enige voorwaarden voor een reactie zijn:


  • U bent een varen lid op het forum
  • U reactie bevat informatie over de periode, het vaargebied en de boot.
  • U reactie is relevant en goed onderbouwd. Reacties mogen verscheidene paragrafen lang zijn, maar dit is geen vereiste.

Dit forum kan een unieke bron worden, aangezien er geen andere bronnen beschikbaar zijn. Indien de maatschappij waarover u een ervaring wilt meedelen nog niet vermeld is kan u deze zelf aanmaken. Gelieve als titel “Ervaringen| ‘naam bootverhuurder'” te gebruiken.

Voor Crown Blue Line, Connoisseur, Locaboat, Nicols en Riveryachts is dit al gebeurd. Hier kan u dus meteen beginnen u unieke ervaring onder woorden te brengen en zo een boel mensen helpen.

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
Kanalen & Rivieren wordt sociaal!

Hoog tijd! Varen is immers nog steeds niet populair bij het grote publiek. Het voordeel? Meer ruimte en rust voor...

Sluiten