Bureau Voorlichting Binnenvaart promoot scheepvaart in Nederland

De Drijvende kracht; kleine binnenvaart, grote klasse

Het Bureau Voorlichting Binnenvaart bracht vorig jaar een promotiefilm uit die alle voordelen van de binnenvaart op een rij zet. In “De drijvende kracht” bespreken ze alle aspecten van de binnenvaart en hoe het een centrale rol speelt in het dagelijkse leven van elke Nederlander/Europeaan.

Sindsdien is de video (op hun Youtube-account) minder dan 2500 keer bekeken. Best weinig als u weet dat de promotiefilm al 5 maand online staat. Daarom breng ik hem hier nog eens naar de oppervlakte!

Om echt succesvol te zijn had deze video wat bondiger moeten zijn. Meer dan 9 minuten lang een monoloog vol feiten bekijken is wat teveel voor de doorsnee kijker. Een interview met een schipper had een leuke toets kunnen zijn. Spijtig genoeg besloot het BVB dit niet te doen en maakten ze gewoon een heruitgave van de vorige video (uitgebracht in 2004).


Tracht toch te genieten van de mooie beelden en de uitgebreide voorstelling van de binnenvaart in Nederland door het BVB:

“De drijvende kracht 2010: kleine binnenvaart, grote klasse”

“De drijvende kracht 2004”

Vertel me wat u van “De drijvende kracht” denkt. Hoe zou u de binnenvaart een wat “hipper” imago geven?

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
Duwvaartkanaal zorgt voor 50 jaar wachten op bouwvergunning

Precies 50 jaar na aankoop van hun bouwgrond in Kapellen wachten 18 eigenaars nog steeds op een bouwvergunning. 3 jaar...

Sluiten